Fotovakantie Frankrijk - Benno Neeleman, photographer

Go to content

Main menu

Fotovakantie Frankrijk


Fotografie vakantie in de Franse Bourgogne
Vakantie op een prachtige plek in de Bourgogne en tegelijkertijd je fotografietalent vergroten? 
 Wij heten je welkom in een voormalige pastorie in het kleine Larochemillay aan de zuidrand van natuurpark Morvan. Wij zullen je een heerlijk zomers menu voorschotelen van dromerige vergezichten, zinnenprikkelende opdrachten, nieuwe ideeen en inzichten, prachtige opnames, overheerlijke salades, uitgebreide diners in de tuin en tongstrelende wijnen. 
Dagelijks gaan we met de camera op stap in de omgeving, op zoek naar vormen en kleuren. Onderwerpen als zwart-wit fotografie, panoramafotografie, portretfotografie zullen de revue passeren. Ook de digitale bewerking van je foto's komt aan bod. Door de persoonlijke professionele aandacht die we je geven, is het voor elke beginnende en ervaren fotograaf mogelijk om begeleiding op maat te krijgen. We werken met meerdere computers   en bieden je de gelegenheid je eigen materiaal verder uit te werken en vorm te geven. 
Daarnaast is er voldoende tijd om op eigen gelegenheid de omgeving te verkennen of te luieren in de zon met een boek. De directe omgeving van het huis biedt volop gelegenheid om te wandelen, fietsen, zwemmen of een terrasje te pakken.
Geniet van een heerlijke, verzorgde vakantie en geef je snel op!  
Let op: er is slechts plaats voor 6 tot 8 personen.
Wil je je aanmelden of eerst nog wat meer informatie ontvangen stuur dan een e-mail naar   Benno Neeleman (klikken op de naam opent je emailprogramma)

Back to content | Back to main menu