Fotovakantie Frankrijk - Benno Neeleman, photographer

Go to content

Main menu

Fotovakantie Frankrijk

Fotografie vakantie in de Franse Bourgogne

Kijk op de website van Creatief in de Bourgogne voor uitgebreide informatie

Ook in 2017
23 juli t/m 30 juli
!!! Wegens grote belangstelling hebben we een 2e week gereserveerd: van 15 t/m 22 juli !!!

Vakantie op een prachtige plek in de Bourgogne en tegelijkertijd je fotografietalent vergroten? 
Dat kan weer in 2017 met de  Nijmeegse fotograaf Benno Neeleman en gastvrouw Loes Wijffels. 
Zij heten je welkom in een rustig en landelijk gelegen, origineel franse boerderij. Zij zullen je een heerlijk zomers menu voorschotelen van dromerige vergezichten, zinnenprikkelende opdrachten, nieuwe ideeen en inzichten, prachtige opnames, overheerlijke salades, uitgebreide diners in de tuin en tongstrelende wijnen. 
Dagelijks gaan we met de camera op stap in de omgeving, op zoek naar vormen en kleuren. Onderwerpen als zwart-wit fotografie, panoramafotografie, portretfotografie zullen de revue passeren. Ook de digitale bewerking van je foto's komt ruimschoots aan bod. Door de persoonlijke professionele aandacht die we je geven, is het voor elke beginnende en ervaren fotograaf mogelijk om begeleiding op maat te krijgen. We werken met meerdere computers   en bieden je de gelegenheid je eigen materiaal verder uit te werken en vorm te geven. 
Daarnaast is er voldoende tijd om op eigen gelegenheid de omgeving te verkennen of te luieren in de zon met een boek. De directe omgeving van het huis biedt volop gelegenheid om te wandelen, fietsen, zwemmen, jeux des boules te spelen of  te varen.
Geniet van een heerlijke, verzorgde vakantie en geef je snel op! De kosten zijn slechts 595 euro pp (all-in, maar excl reis). 
Let op: er is slechts plaats voor 6 tot 8 personen.
Wil je je aanmelden of eerst nog wat meer informatie ontvangen stuur dan een e-mail naar
 Loes Wijffels of Benno Neeleman (klikken op een naam opent je emailprogramma)

Back to content | Back to main menu